Derfor er menn utro

Hvorfor er det så vanskelig for noen menn å holde seg til en partner? Her er de 10 vanligste grunnene.

Publisert
Sist oppdatert

Utroskap har vi alltid hatt, og det har alltid gitt oss noe å snakke om. Det er en viktig ingrediens i de fleste reality-show og sladder-blader nå for tiden, men vi er langt fra å finne ut hvorfor det skjer.

Så hvorfor er noen menn utro?

Alle menn vet at utroskap er feil. Fra urtiden er vi blitt opplært til at monogami er det eneste riktige. Du skal ikke feie over din nestes hustru, har vi lært, men vi gjør det likevel.

Genene har skyldaI vanskelige forhold kan utroskap være et enkelt alternativ til et vanskelig brudd eller en smertefull skilsmisse. Noen har til og med gått så langt at de har innført en avstands-regel: Er man utro et sted med et annet postnummer teller det ikke.

Nå som evolusjons-psykologer forteller oss at vi er programmert til å spre frøene våre over et så område som mulig for å sikre at genene våre overlever, blir det lettere og lettere å forsvare utroskap.

Noe som kanskje er grunnen til at kvinnene tar innpå menn i hyppigheten av utroskap.

På grunn av vår umettelige appetitt for sex kan vi menn noen ganger ta for oss av alle damer vi har tilgjengelig, uavhengig av andre bindinger. Og her er de ti hovedgrunnene for at vi fungerer på den måten:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer