Designersolbrillene billigst på nett

Vil du nyte livet i sommer bak svære plastrammer av den eksklusive sorten, er sjansen stor for at du ønsker deg et par signert Gucci, Armani, Prada, Cavalli, Prada eller Valentino... Det er kanskje ikke så rart, da, at en må droppe dotcom og dotcodotcuk, og peke nettleseren mot dotit for å finne de aller beste tilbudene.

Publisert
Sist oppdatert

Tips fra leser

Æres den som æres bør. Tidligere denne uken ble vi tipset av en av våre lesere om at det kunne være mye å spare på å kjøpe merkesolbriller på internett. Selv hadde han opplevd å finne briller som var oppimot tre ganger dyrere i butikk enn på nett.

Vi bestemte oss for å sjekke denne påstanden nærmere ut, og teste priser på et utvalg solbriller fra reiseredaksjonens solbrillespesial. I tillegg til å sjekke et par av de anbefalte nettbutikkene tok vi stikkprøver i ulike europeiske land, i tillegg til USA. Og konklusjonen er klar: De billigste designersolbrillene kjøper du på nett.

Det er imidlertid ikke likegyldig hvilken vei du lar musepilen peke. For de aller billigste brillene må du vende nesen sørover, og besøke en italiensk nettbutikk.

Det holder heller ikke å bare se på summen som oppgis på nettstedene. De fleste nettbutikkene tar omtrent en hundrelapp for frakt, og i tillegg må du legge til 25 prosent moms (pluss eventuell toll og gebyrer).

Vi sjekket prisene på tre ulike italienske brillenettbutikker, mot veiledende norske priser.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer