Det beste av DinSide Økonomi

DinSide ble lansert 15 April 1998, og siden da har vi skrevet over 2000 artikler. Økonomiredaksjonen har også hatt flere hundretusen hits på sine kalkulatorer og skoler, og her presenterer vi de mest populære temaene i året som gikk.

Det beste av DinSide Økonomi
Publisert

Den mest leste artikelen

DinSide testet 59 internettbanker, og fant frem til den beste internettbanken både når det gjelder høy innskuddsrente og lave gebyrer. Storebrand Bank var årets nettbank 1998, og her kan du lese hvordan de andre bankene klarte seg.

De beste internettbankene

Den mest brukte kalkulatoren

Valutauro og stadige renteøkninger førte til at renten på de fleste lån gikk opp. Som et resultat av dette fikk de fleste her i landet litt dårligere råd, og kalkulatoren " Hvor mye mer kan jeg låne ", ble årets slager på DinSide. I denne kalkulatoren fyller du ut kriterier som inntekt, husleie, og gjeld. Deretter trykker du på en knapp og vips - kalkulatoren regner ut hvor mye mere du har råd til å låne.

Hvor mye mer kan jeg låne?

Den mest populære skolen

Gode råd om hvordan du kan spare penger er alltid godt stoff, men DinSides prute og gratisskole slo de fleste rekorder. Her har vi prutet på alt fra biler til forlovelsesringer, samtidig som vi har funnet flere gode tips om hvordan du kan få ting gratis her i livet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.