Det beste juleølet 2011 får du på Rema 1000

Grans bryggeri stikker av med en overraskende seier i årets store test av juleøl.

Årets beste juleøl er kåret. Foto: Per Ervland
Årets beste juleøl er kåret. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag morgen fylles de aller fleste butikkene og polutsalgene opp av flasker med juleøl. Da er den offisielle salgsstarten i gang for julens ølbrygg, men for at du skal slippe å drikke deg gjennom dårlige og middelmådige dråper, har DinSide funnet ut hvilke flasker som smaker best.

I et samarbeid med Bryggeriforeningen og Norske ølvenners landsforbund (Norøl), har DinSide blindtestet 51 typer norsk juleøl, for å kåre landets beste juleøl 2011.

Grans bryggeri stikker av med seieren med sitt Grans Julebrygg, som allerede er å finne i Rema 1000-butikker landet over.

- Ølet har alle de kvalitetene vi ønsker fra et juleøl, konkluderer testpanelet.

Overraskende seier

At Grans Julebrygg vinner hele testen er overraskende av to grunner. Først og fremst er det sjelden et butikkøl stikker av med høyest poengsum i en slik test. De to siste gangene DinSide har kåret beste juleøl, er det sterkøl som har stikket av med seieren.

Det er også spesielt at det nettopp er Julebrygget som Grans får heder og ære for. Forrige gang DinSide testet juleøl, fikk nemlig flasken med julebrygg nær sagt slakt av dommerne. Grans må altså ha gjort mye riktig de to siste årene, for denne gang var ikke dommerne i tvil om at ølet smakte godt. Rettelse: Smakte best.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer