Det beste kontantkortet

Telenor og Netcom kriger om kontantkortkundene. Men hva får du, og hvilket kort passer for deg?

Publisert

Den største veksten i kundemassene hos mobiltelefonleverandørene kommer nå fra kontantkortkundene. Telenor Mobil melder om at de har over 500.000 kontankortkunder. Netcom har også kontantkort som satsningsområde.

Det er unektelig praktisk med kontantkort. Ingen utidige regninger når det minst passer, du er alltid tilgjengelig uten at det koster deg mer enn prisen på telefonen og startkortet, og du kan sende tekstmeldinger og ringe etter behov for beløp som lett og greit trekkes direkte av påfyllingskortet. Men Telenor og Netcoms tilbud er likevel ikke helt like.

Telenor RingKontant

Du kan både ringe og motta samtaler med Telenor RingKontant. Har du ikke beløp å ringe for, kan du likevel motta samtaler i inntil en måned etter at kontoen din er tømt. Tjenesten mobilsvar er inkludert. Det betyr at folk kan legge igjen meldinger til deg om du ikke tar telefonen. Det koster ikke noe å ha tjenesten, men det blir trukket beløp av kortet ditt når du sjekker mobilsvar for meldinger. Du kan sende og motta tekstmeldinger med RingKontant, men du kan ikke sende og motta e-post. Om telefonen din har teknisk mulighet til det kan du se hvilket nummer som ringer deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.