Det beste treningsapparatet

Men denne bør du styre unna ...

HJEMMETRENING: Et av disse apparatene er absolutt ikke verdt pengene, ifølge treningseksperten. Foto: Eksempelbilder (xxl.no, gsport.no, intersport.no)
HJEMMETRENING: Et av disse apparatene er absolutt ikke verdt pengene, ifølge treningseksperten. Foto: Eksempelbilder (xxl.no, gsport.no, intersport.no) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er 2010 året du skal skvise trening inn i den altfor trange tidsklemma? Synes du medlemskapet på gymmen er for dyrt? Eller kanskje kvier du deg for å begynne på et treningsstudio?

I så fall tenker du gjerne at hjemmetrening er det beste alternativet.

DinSide har testet: Funker virkelig TVShop-apparater

Ikke bare, bare…

Det er imidlertid mange feller å gå i. Ikke bare i valg av utstyr. Alene hjemme-økter gjør det også ekstra vanskelig å holde motivasjonen oppe, ifølge treningsekspert Jill Jahrmann.

- Det krever mye disiplin å trene hjemme med det samme apparatet igjen og igjen. Du skal virkelig være dedikert for å gjennomføre.

DinSide Helse har bedt Jahrmann om å gi våre lesere sine beste råd – både når det gjelder selve treningsøkten og valg av treningsapparat. Det er nemlig ikke alle som er verdt pengene.

Gjennomgang av apparater får du nederst i artikkelen.

Spiller prisen noen rolle?

Sportsforretningene har en rekke utvalg i apparater, og prisen varierer mye. For eksempel kan du på XXL.no finne tredemøller som koster alt fra rundt 4000 kroner til hele 65 000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer