Det beste treningsapparatet

Men denne bør du styre unna ...

HJEMMETRENING: Et av disse apparatene er absolutt ikke verdt pengene, ifølge treningseksperten. Foto: Eksempelbilder (xxl.no, gsport.no, intersport.no)
HJEMMETRENING: Et av disse apparatene er absolutt ikke verdt pengene, ifølge treningseksperten. Foto: Eksempelbilder (xxl.no, gsport.no, intersport.no) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er 2010 året du skal skvise trening inn i den altfor trange tidsklemma? Synes du medlemskapet på gymmen er for dyrt? Eller kanskje kvier du deg for å begynne på et treningsstudio?

I så fall tenker du gjerne at hjemmetrening er det beste alternativet.

DinSide har testet: Funker virkelig TVShop-apparater

Ikke bare, bare…

Det er imidlertid mange feller å gå i. Ikke bare i valg av utstyr. Alene hjemme-økter gjør det også ekstra vanskelig å holde motivasjonen oppe, ifølge treningsekspert Jill Jahrmann.

- Det krever mye disiplin å trene hjemme med det samme apparatet igjen og igjen. Du skal virkelig være dedikert for å gjennomføre.

DinSide Helse har bedt Jahrmann om å gi våre lesere sine beste råd – både når det gjelder selve treningsøkten og valg av treningsapparat. Det er nemlig ikke alle som er verdt pengene.

Gjennomgang av apparater får du nederst i artikkelen.

Spiller prisen noen rolle?

Sportsforretningene har en rekke utvalg i apparater, og prisen varierer mye. For eksempel kan du på XXL.no finne tredemøller som koster alt fra rundt 4000 kroner til hele 65 000 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.