Det er billigere å handle i lufta

Du kan spare mye på å vente med taxfree-handelen til du er på flyet.

KJØP OM BORD: Vi har sjekket prisene på flyenes ombord-butikker og sammenliknet med taxfreebutikken på OSL. I de fleste tilfellene er det billigere å handle i lufta. Foto: Travel Retail Norway/Per Ervland
KJØP OM BORD: Vi har sjekket prisene på flyenes ombord-butikker og sammenliknet med taxfreebutikken på OSL. I de fleste tilfellene er det billigere å handle i lufta. Foto: Travel Retail Norway/Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Haster du gjennom innsjekk og sikkerhetskontrollen for å få mest mulig tid på taxfreebutikken før flyavgang?

Det kan være du heller burde sjekke inn på en lounge og slappe av der, heller enn å shoppe rundt etter gode priser på flyplassen.

Les også: Her kan du spise og drikke så mye du vil - på OSL

Vi har sjekket prisene på alkoholholdige varer og parfyme- og hudpleieprodukter, og som du kan se av prisene nedenfor, kan det være mye penger å spare på å handle dette fra flyenes ombordbutikker.

Og desssuten: Du kan du bestille alt hjemmefra før avgang - og få det levert i flysetet på avreise eller hjemreise.

Les også: Snart kan du forhåndsbestille taxfreevarene på flyplassen

Ombord vs. på bakken

Vi har sjekket prisene på noen utvalgte taxfreevarer i flyenes ombordbutikker og i taxfreebutikken i avgangshallen på Gardermoen.

Blant ombord-butikkene har vi i denne omgang sjekket prisene hos Airshoppen, som er taxfreetilbudet du får om du flyr med Thomas Cook Airlines (for Ving, Star Tour og Apollo), samt Holiday Taxfree, som er taxfreepartneren til blant andre Norwegian, SAS og veldig mange andre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer