Det finnes gratis lunsj

"There's no such thing as a free lunch", heter det, men det er helt feil. Du kan fylle magen gratis!

Publisert
Sist oppdatert

Det beste i livet er gratis, sies det. Kjedelig da at det også heter at "ingenting er gratis".

Alt koster, og merkelig nok er det dyrt å være fattig, mens de rike og berømte får mye gratis. Er du et navn, konkurrerer folk om å invitere deg til den ene middagen etter den andre, du får goodybags, og luksusprodusentene sender deg gratis klokker, vesker og sjampanjeflasker. Urettferdig, ikke sant?

Men fortvil ikke, dersom du er en vanlig dødelig. Det finnes gratis lunsj - du må bare vite hvordan du finner den!

Smaksprøver

Dette er selvsagt den mest åpenbare måten å få seg en matbit uten å betale for det. OK, vi innrømmer at det skal godt gjøres å spise seg mett på smaksprøver, men den verste sulten kan sikkert stilles på denne måten. Gratis smaksprøver deles gjerne ut når et helt nytt produkt lanseres, eller når produsenten vil piffe opp salget. Den mest populære arenaen for smaksprøveutdelinger er store matbutikker eller kjøpesentre. Handledagen lørdag er den mest sannsynlig dagen, men etter arbeidstid i ukedagene kan det også hende du blir fristet med gratis smaksprøver. Kanskje litt uhøflig å komme tilbake ti ganger for å få fylt magen skikkelig, men er du frekk nok...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer