- Det hersker stor fortvilelese

NSBs forsinkelser rammer både private og næringslivet.

PRESSER NSB: Næringslivets hovedorganisasjon vil legge press på myndighetene for å få slutt på togkaoset som spesielt har rammet Østlandet i januar. Foto: Per Ervland
PRESSER NSB: Næringslivets hovedorganisasjon vil legge press på myndighetene for å få slutt på togkaoset som spesielt har rammet Østlandet i januar. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Etter mange uker med forsinkelser og innstillinger begynner det å bli slutt på tålmodigheten til mange NSB-reisende. En oppgitt NSB-kunde uttaler til Romerikes Blad at hun synes arbeidsgiverne bør saksøke NSB for alt kaoset de skaper.

- Jeg synes arbeidsgiverne må sette foten ned overfor NSB. Dette går ikke lenger, sier pendleren Tone Aalborg til Rb.no.

Hun sier at hun går med konstant dårlig samvittighet overfor arbeidsgiver og familie som blir indirekte ofre for NSBs forsinkelser.

Billettrot for pendlerne

- Det hersker stor fortvilelse

- Dette med vinter i Norge er jo ingen sensasjon, så vårt spørsmål til NSB og Jernbaneverket er hva dette er for slags vinterplanlegging? sier Olaf Stene, regiondirektør i Næringslivets hovedorganisasjon (NHO).

Både som innbygger og direktør for Oslo- og Akershusområdet har han virkelig fått føle togkaoset på kroppen.

- Det er stor fortvilelse i alle regionforeninger på Østlandet. Alle er enige om at man må løse problemene i sentrum først, fordi det er disse problemene som forplanter seg videre utover i regionene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.