- Det koker

Enorm pågang hos konkurrenter.

APPLE PAY-NEI: Konkurrentene opplever pågang etter Sbanken varslet at de kutter støtten for Apple Pay. Foto: Kirsti Østvang
APPLE PAY-NEI: Konkurrentene opplever pågang etter Sbanken varslet at de kutter støtten for Apple Pay. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Reaksjonene har vært mange og sterke etter at Sbanken i går varslet at de kommer til å kutte støtten for Apple Pay for sine brukere. 27. august kan du ikke lenger bruke Apples betalingstjeneste med Sbanken-kort.

Noe som kanskje ikke kom som en overraskelse ettersom moderselskapet og Norges største bank, DNB, har nektet å støtte Apples betalingstjeneste.

- Bruker forbrukermakten sin

Etter ukas nyhet er det høy pågang hos andre banker.

- Det koker i sosiale medier. Kundene har mistet en svært godt likt tjeneste, og bruker nå forbrukermakten sin, forteller Simen Eilertsen, direktør i Bulder, til DinSide.

Banken, som er heleid av Sparebanken Vest, opplever nå en voldsom pågang med kunder som ønsker å bytte bank. Eilertsen tror en av årsakene til den store pågangen hos akkurat Bulder er at mange anbefaler banken til andre.

- Vi har mer enn tigangeren i pågang av nye kunder sammenliknet med normale dager. I går alene hadde vi et firesifret antall nye kunder, og det ser ikke ut til å avta i dag. Kundene aktiverer Apple Pay umiddelbart etter de har blitt kunde, forteller han og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer