- Det koker

Enorm pågang hos konkurrenter.

APPLE PAY-NEI: Konkurrentene opplever pågang etter Sbanken varslet at de kutter støtten for Apple Pay. Foto: Kirsti Østvang
APPLE PAY-NEI: Konkurrentene opplever pågang etter Sbanken varslet at de kutter støtten for Apple Pay. Foto: Kirsti Østvang Vis mer
Publisert

Reaksjonene har vært mange og sterke etter at Sbanken i går varslet at de kommer til å kutte støtten for Apple Pay for sine brukere. 27. august kan du ikke lenger bruke Apples betalingstjeneste med Sbanken-kort.

Noe som kanskje ikke kom som en overraskelse ettersom moderselskapet og Norges største bank, DNB, har nektet å støtte Apples betalingstjeneste.

- Bruker forbrukermakten sin

Etter ukas nyhet er det høy pågang hos andre banker.

- Det koker i sosiale medier. Kundene har mistet en svært godt likt tjeneste, og bruker nå forbrukermakten sin, forteller Simen Eilertsen, direktør i Bulder, til DinSide.

Banken, som er heleid av Sparebanken Vest, opplever nå en voldsom pågang med kunder som ønsker å bytte bank. Eilertsen tror en av årsakene til den store pågangen hos akkurat Bulder er at mange anbefaler banken til andre.

- Vi har mer enn tigangeren i pågang av nye kunder sammenliknet med normale dager. I går alene hadde vi et firesifret antall nye kunder, og det ser ikke ut til å avta i dag. Kundene aktiverer Apple Pay umiddelbart etter de har blitt kunde, forteller han og legger til:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.