Pristest på norske matvarer i Spania

Dette betaler nordmenn for norsk mat i Syden

Du kan få kjøpt både kålrot, surkål, brunost og leverpostei i matbutikker på Gran Canaria - men det koster. Mye.

DETTE KJØPER NORDMENN I SPANIA: Du trenger ikke savne norske varer på ferie på Gran Canaria: Du får kjøpt norske varer på mange butikker både i Arguineguin og i Puerto Rico. Prisen er imidlertid ganske mye høyere. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke
DETTE KJØPER NORDMENN I SPANIA: Du trenger ikke savne norske varer på ferie på Gran Canaria: Du får kjøpt norske varer på mange butikker både i Arguineguin og i Puerto Rico. Prisen er imidlertid ganske mye høyere. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mens priskrigen på julevarer går i norske matbutikker, er det mange som rømmer til sydligere breddegrader for å nyte varmt vær i jula. Husk at det er mye å spare på å pakke reisen selv i stedet for å kjøpe en ferdigpakke hos charterselskapene.

Vi har tatt turen til Gran Canaria og besøkt stedene du finner flest nordmenn der, blant annet Puerto Rico og Arguineguin, og sett på hva vi kan finne av norske matvarer i matbutikkene.

Konklusjonen er: Det er veldig mye norsk mat å finne i matbutikkene på den spanske øya, både i spanske butikker og i spesialbutikker for nordmenn og andre skandinaver.

Men du må regne med å betale mye mer enn i norske matbutikker:

Vi har funnet prisforskjeller på over 500 prosent på noen varer.

Du kan se alle prisene i tabellen nedenfor.

Sjekk prisene!

Vi har funnet norske matvarer i mange butikker i områdene Puerto Rico og Arguineguin, blant annet på supermarkedkjeden HiperDino og Spar, minimarkedet på all inclusive og i spesialbutikken Den norske butikken i Arguineguin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer