Dette bør alle kvinner prøve

Livet er kort, men i en verden fylt med rutiner, kan livet virke som en evig lang tur på tredemøllen. På tide å komme ut av rutineboblen!

Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com
Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Du har sett helt lik ut siden du gikk ut fra videregående. Du bruker til og med noen av de samme klærne.


Føler du at du har kjørt på autopilot i lang tid? Da er tiden inne for å ta rattet i egen hånd, og ikke vente på at noen andre gjør det.

Her er åtte forslag som kan gjøre at hverdagen din går fra å være trist som fy til jublende bra.

1. Spis hva du vil (selv om det bare en for en helg)
Vanligvis skyr du kjeksboksen og sjokolademaskinen som pesten, teller antall kalorier i gulroten du har spist og kaller deg selv for ”svak” når du har spist et lite stykke av din egen bursdagskake. Det er blitt mer og mer vanlig å hate sin egen kropp og det å snakke om sine svakheter og feiler blir ofte et samtaleemne. Så kjedelig!

Å styre unna god mat og unngå ting gjør livet kjedelig, så legg dette på hylla – i alle fall en sjelden gang. Nyt vinen, gomle i deg pastaen og bestill et stykke eplekake. En salat gjør deg ikke noe slankere på to dager, og noen få utskeielser med vennene dine vil heller ikke gjøre deg fet. Og best av alt: Tenk på minnene du vil sitte igjen med etter en middag med venner der du virkelig har kost deg og sluppet kontrollen!

Les også: Vi elsker å hate sjokolade

Book drømmeferien, selv om du må reise alene! Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com
Book drømmeferien, selv om du må reise alene! Illustrasjonsfoto: Colourbox.com Foto: Colourbox.com Vis mer


2. Bestill drømmeferien (og reis alene hvis du må)
Du har alltid drømt om å se Roma og du skulle dødd etter å få smake ekte spanske tapas. Du har så lyst til å dra, men du finner aldri tiden, og selv om du gjør det, har du ingen å reise med. Det er ingen unnskyldning!

Sannheten er at det passer aldri til å gjøre noe fantastisk. Det er mye lettere å lage unnskyldinger enn å bestille en reise. Sørg for å gi deg selv tiden, og vit at du ikke trenger å ha en kjæreste for å kunne ta deg et glass vin og en tiramisu på en kafé i Roma. Hvem vet, kanskje du møter noen der?

Eller hva med å treffe drømmetypen på trening?

3. Date deg selv
Du vil finne mannen i ditt liv, etablere deg og få barn, men ender du opp med én dårlig kaffedate til, kan det hende du når kanten av stupet.

Hvis dating begynner å gå deg mer på nervene enn å være noe hyggelig, bør du gjøre noe med det. Bruk heller tiden på å nyte livet, skjem deg bort, dyrk hobbyene dine og bli enda bedre kjent med deg selv. På denne måten får du kanskje troen tilbake igjen. Dessuten gjør det deg mer i stand til å treffe en potensiell partner, og ikke bare ”finne en mann”. Den beste måten å finne en mann som deler dine interesser er å drive med dem selv

Men, ikke dropp daten for dette

4. Finn drømmejobben
Du vet at økonomi og finans ikke er din sterkeste side. Du har mye mer lyst til å skrive. Men du nærmer deg 30 år og nå er det vel for sent, er det ikke?

Enten det er å skrive, åpne din egen kafé eller bli en personlig trener, er det ingen grunn til at du ikke kan gjøre det nå. Tenk så fantastisk å kunne gjøre noe du virkelig har interesse for og samtidig få betalt for det? Hva med å undersøke ditt nye yrke litt nærmere, som for eksempel ved å gå på et kurs eller skrive en forretningsplan, samtidig som du holder deg i din gamle jobb? Jo mer konkrete drømmene dine blir, jo mer sannsynlig er det at du finner løsninger som gjør at de går i oppfyllelse. Å bare sitte der og klage på jobben, og si at du lot sjansen gå, fører deg ingen sted.

Les også: Slik tolker du drømmene

5. Ha fantastisk, meningsløs sex
Du har lenge siklet på karen i underetasjen som må være en ekte kloning av Brad Pitt. Du vet at han ikke er den rette for deg, men det er bare noe med hvordan han beveger rumpa.

Alle ønsker å finne den ekte kjærligheten, men noen ganger er det greit å bare sørge for å ha det litt gøy. Så lenge du beskytter deg selv – både fysisk og følelsesmessig, er det ikke noe i veien for å følge lystene dine en gang i blant.

Sexy kvinner tenker sex

6. Takle din største frykt
Enten det er edderkopper, høyder eller å tale foran et stort publikum – alle jenter har noe som får dem til å skjelve i beina.

Ta noen små steg for å overkomme frykten du sliter med – det er bare sunt. På den måten vil du ikke bare øke selvtilliten din, men du vil trolig også innse at du har gitt det du frykter mye mer krefter og energi enn det fortjener.

Har du for eksempel "paraskevide-katriafobi"?

7. Gi slipp på fortiden
Du har sett helt lik ut siden du gikk ut fra videregående. Du bruker til og med noen av de samme klærne. Og selv om du var skikkelig pop den gang da, så er det tross alt mange år siden!

Hvis du fremdeles bruker samme sminke som du gjorde under russetiden, er tiden inne for å ta turen til et parfymeri. Det er ikke sikkert du ser det selv, men forsøket ditt på å klamre deg fast til ungdommen, kan gjøre at du ser eldre ut enn du tror. Moter, ansikts- og kroppsfasonger forandrer seg med tiden, og derfor er det viktig å friske opp utseende en gang i blant. Du trenger ikke gå drastisk til verks, det holder med en hårklipp og noen nye moteplagg.

Men se opp for farlig sminke

8. Vibrator
Forfatter og samlivsterapeut Brenda Della Casa har kun én oppfordring å komme med: Har du ennå ikke prøvd dette? Da er det bare en ting å si – prøv!

Les mer: En hjelpende hånd i senga

Kilde: Ivillage.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer