Dette dekker reiseforsikringen

Alle reiseforsikringene i markedet dekker omtrent de samme tilfellene med omtrent de samme summene.

Publisert
Sist oppdatert

Samtliges tilbud omfatter:

Reisesykeforsikring Dekker utgifter til medisinsk behandling ved plutselig sykdom eller alvorlig ulykkesskade. I tillegg dekkes merutgifter ved hjemtransport som er nødvendig av medisinske årsaker.

Reiseulykkesforsikring Gir erstatning ved ulykke som medfører varig invaliditet eller død på lik linje med alminnelige ulykkesforsikringer, normalt begrenset til et beløp på 2 til 3 hundre tusen. Dine behandlingsutgifter i tilknytning til ulykken erstattes også opp til et visst beløp.Det kan virke forvirrende at selskapene omtaler behandlingsutgifter ved ulykke som noe annet enn behandlingsutgiftene innunder reisesykeforsikringen. For en kunde som trenger legehjelp, er det jo knekkende likegyldig om behovet for lege og medisiner skyldes en ulykke eller en sykdom. Legehjelp og medisiner trenger man like sterkt uansett årsak. Heldigvis er det bare fagfolkenes terminologi, og lite realiteter som ligger bak selskapenes omtale av behandlingsutgiftene.

- Utgiftene som dekkes ved reisesyke omfatter i grunnen alt det viktigste mens du er på reisen, det vil si utgifter til lege, medisiner, ambulanse, for eksempel rent sengetøy på sykehussengen i USA, hvor alt koster penger. Behandlingsutgifter ved ulykke dreier seg ofte om behandling av senskader av en ulykke, og påløper ofte etter at folk har kommet hjem, forklarer Salgs- og markedssjef i Gouda Reiseforsikring Torgeir Lie.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer