Garanti

Dette dobler garantien

Det finnes flere eksempler på at du får mye bedre garanti på produktet ditt om du registrerer det.

GARANTITID: Tørketrommelen og vaskemaskinen på bildet har lenger garanti dersom du bruker et par minutter på å registrere dem på produsentens nettside. Les saken for å vite hvilke merker som tilbyr slike registreringsgarantier. Foto: Markus W. Carter.
GARANTITID: Tørketrommelen og vaskemaskinen på bildet har lenger garanti dersom du bruker et par minutter på å registrere dem på produsentens nettside. Les saken for å vite hvilke merker som tilbyr slike registreringsgarantier. Foto: Markus W. Carter. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Du har kanskje en Moccamaster stående på kjøkkenbenken, en Electrolux-vaskemaskin på badet og en drill fra Bosch i boden.

Dette er tre produkter som har noe til felles, men hva?

Jo, hvis du registrerer produktet på nett, kan du få forlenget garanti!

Registrer og få lenger garanti

Her er noen eksempler på produkter du kan registrere gratis på nett og dermed få lenger garanti:

  • Moccamaster skriver at deres produkter er konstruert for å vare, og selv om de allerede omfattet av en av bransjens beste garantier på fem år, kan du ved å registrere deg hos dem, doble garantien til hele ti år.
  • Enkelte Electrolux-produkter har ti års motorgaranti på (det er bare selve motor som dekkes om denne er defekt, ikke komponenter). Dersom motoren slutter å fungere, dekkes ny motor på garantien innenfor ti år, mens eventuelt arbeid for servicetekniker må dekkes av forbruker selv. For å få denne garantien, må du registrere produktet ditt hos Electrolux.
  • Bosch elektroverktøy gir også sine kunder et spesielt tilbud - hos dem kan du forlenge garantitida på opprinnelig ett år kostnadsfritt med to ekstra år. Da vil du dra fordel av deres garantiløfte i totalt tre år - altså mer enn doblet garantitid. Tilbudet gjelder for alle profesjonelle elektro- og måleverktøy og for tilhørende batterier og ladere fra Bosch, men unntakene er høyfrekvensverktøy, batteridrevne bor- og skrumaskiner for industribruk, trykkluftverktøy og medfølgende tilbehør.
  • Det samme gjelder for verktøy fra Milwaukee - du kan heve garantiens varighet fra ett til tre år ved å registrere produktet.

Kjenner du til flere eksempler på produkter som kan registreres slik at garantitida forlenges? Send oss gjerne et tips.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.