Dette dreper forholdet ditt

Her er lista over feilgrep vi gjør igjen og igjen. Les dem, lær dem og unngå dem.

Mangel på kommunikasjon, uenighet om penger og dominerende mødre er bare noen av faktorene som kan drepe forholdet ditt. Illustrasjonsfoto: Colourbox Foto: colourbox.com
Mangel på kommunikasjon, uenighet om penger og dominerende mødre er bare noen av faktorene som kan drepe forholdet ditt. Illustrasjonsfoto: Colourbox Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Er du i et forhold som er på randen til å brytes? Føles det som om du konstant krangler med partneren din og at du ikke kommer deg ut av den vonde sirkelen?

De fleste forhold kan noen ganger føles som en berg- og dalbane, men ofte skyldes de største uenighetene små bagateller som bare baller på seg mer og mer. Samlivseksperten Christine Webber har laget en liste for Netdoctor.co.uk over de vanligste samlivsproblemene, og om hvordan du takler dem. Her er ekspertrådene som kan redde forholdet:

Irritasjoner ute av kontroll

Hvorfor er det slik at kvinner irriterer seg grønne over at menn lar toalettsetet være oppe, mens menn blir gale av at kvinner ikke kan lese kartet ordentlig eller aldri klarer å la være å mase mens de ser på TV?

Råd: I et godt forhold er disse småirritasjonene så ubetydelige at de bør ignoreres, men kommer de helt ute av kontroll, prøv å si til deg selv at du er heldig som er i et forhold og at irritasjonen er en bagatell.

Manglende kommunikasjon

Mange klager over at de kommuniserer for lite med partneren sin. Par som snakker mye sammen har langt større mulighet til å holde sammen over lang tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer