Netthandel

Dette er «Årets nettbutikk»

Zalando vinner av Posten og Brings store kåring.

NETTBUTIKK: Zalando er kåret til Norges beste nettbutikk. Foto: Berit B. Njarga
NETTBUTIKK: Zalando er kåret til Norges beste nettbutikk. Foto: Berit B. Njarga Vis mer
Publisert

I sterk konkurranse med 1.100 andre nettbutikker, fikk Zalando.no prisen som «Årets nettbutikk» i Norge, skriver Posten i en pressemelding. GetInspired og Ikea kom på de andre pallplassene.

Relevant for kundene

At Zalando er en proff aktør som gjør det enkelt for kundene, er en av årsakene til at nettopp denne nettbutikken gikk av med seieren i kåringen.

- Zalando investerer kontinuerlig i framtida for å forbli relevant for kunden og har en tvers gjennom proff og enkel kjøpsopplevelse. De er en av få nettbutikker som per i dag klarer å personalisere kundekanalen basert på data og avansert bruk av teknologi, sier juryleder Johan Holgersson i Posten og Bring.

Juryen har bestått av representanter fra Posten og Bring, Klarna, Opinion Norge, Resonate AS og Netthandelsskolen.no.

Da Dinside testet hvor rask levering forskjellige nettbutikker kunne stille opp med i vinter, var det Komplett som gjorde det best av de fem nettbutikkene vi bestilte fra.

Useriøse nettbutikker

Det finnes ikke bare gode nettbutikker der ute. Dinside har mange ganger omtalt useriøse nettbutikker som det kan være greit å holde seg unna.

I noen tilfeller er det ikke selve nettbutikkene som er problemet, men produktene som tilbys der - som blant annet kan være enten helseskadelige eller brannfarlige.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer