Dette er årets verste dag

Denne mandagen slår alle andre blåmandager.

Denne dagen er faktisk litt mer "blå" enn andre mandager.  Foto: Istock.com
Denne dagen er faktisk litt mer "blå" enn andre mandager. Foto: Istock.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Noen dager skulle man like gjerne latt være å stå opp, og mest sannsynlig føltes det sånn i morges. Kroppen kjentes tung (og gjør det kanskje fortsatt!), og utover dagen har du merket at du har elendig konsentrasjon og du er sliten, slapp og svært lite energisk. Det er rett og slett en elendig start på en ny uke.

Du er neppe den eneste som har det slik i dag.

Velkommen til den offisielle blåmandagen, årets verste dag! Og denne mandagen kan faktisk være litt mer ”blå” enn andre mandager:

Hater du mandager? Ta testen her!

Kulde og gjeld

Det er kaldt og sommeren er fremdeles så alt for langt unna, nå merker du for alvor hvor mye penger du bruke i julen - og du sliter med julegjeld, neste lønning føles som et skuddår unna, du har allerede brutt nyttårsløftene dine og det er så altfor lenge til neste ferie.

Mange blir deprimerte av dette, og klarer ikke å jobbe, melder Daily Mail.

Og enda verre: Du har sikkert ikke mulighet til å ta en sykedag, fordi du føler det fortsatt er utrygt på jobben din, eller kanskje fordi du var så mye borte rett før jul at du ikke har samvittighet til mer fravær. Eller har du kanskje brukt opp alle sykedagene alt?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.