Hva er renta på boliglånet mitt?

Dette er de beste boliglåns­rentene - akkurat nå

Vi har laget oversikt over boliglånsrentene etter belåningsgrad, alder på låntaker og eventuelle medlemsrabatter. Dermed kan du sjekke renta du har på boliglånet ditt, og se om du kan få den lavere.

FØRSTEGANGSKJØPERE: Forbrukerøkonom Cecilie Tvetenstrand gir råd til deg som er førstegangskjøper. Video: Cecilie Tvetenstrand. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Rente er ett hett tema om dagen - både styringsrenta og boliglånsrentene er på historisk lave nivåer.

Men, selv om du gjerne har fått varsel på varsel fra banken de siste månedene om at de kutter boliglånsrenta di, bør du ikke slå deg til ro med at du har den beste (les: laveste) renta du kan få.

Ved å plotte inn detaljene dine i Finansportalens boliglånssammenligning, får du opp de ulike boliglånstilbudene, og disse kan du bruke til å prute ned renta hos din nåværende bank, eller bytte bank.

Synes du det virker litt stress med full gjennomgang av boliglånet ditt?

Dinside hjelper deg i gang ved å vise deg de aller beste tilbudene som finnes per i dag (23. november 2020), som kanskje motiverer deg til å ta en egen boliglånssjekk, samt en telefon til banken for forhandle fram bedre lånevilkår for deg.

Annonse: Sammenlign og søk boliglån

Ordinære boliglån

Kunder i ung-segmentet, ofte under 34 år, får gjerne lavere boliglånsrente enn de eldre kundene, men de som er over denne aldergrensa kan også få svært gode renter. Her ser du de beste rentetilbudene for de unge og eldre med ordinært boliglån.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer