- Dette er den beste nettbutikken

Bring har kåret årets vinner.

Flere og flere shopper foran PC-en. Nå har Bring kåret årets nettbutikk. Foto: DinSide
Flere og flere shopper foran PC-en. Nå har Bring kåret årets nettbutikk. Foto: DinSide Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er femte året på rad at Posten, eller Bring, kårer årets nettbutikk. 3.447 kunder har foreslått sine favoritter, og nå i kveld har Bring kåret årets vinnere.

Se hvilken butikk som vant i fjor!

Og vinnerne er:

Årets nettbutikk:
Hennes & Mauritz' nettbutikk: HM.com

Årets nykommer:
Gina Tricots nettsatsing: Ginatricot.com

Innovasjonsprisen:
Motehus.no

Glade vinnere med Postens ledelse. Fra venstre: Eirik Fuglestad, Stine Trettebergstien, Heidi Engan, Signe Karlsen, Barbro Jonsrud, Dag Mejdell.
Glade vinnere med Postens ledelse. Fra venstre: Eirik Fuglestad, Stine Trettebergstien, Heidi Engan, Signe Karlsen, Barbro Jonsrud, Dag Mejdell. Vis mer


- Norske nettbutikker blir stadig bedre, og juryen har hatt en vanskelig jobb med å kåre vinnerne. Når klesbutikkene i år kommer ut som vinnere, er det fordi de har tatt kundene på alvor. Å handle klær på nettet, kan være vanskelig. HM.com, Ginotricot.com og Motehus.no har gjort det enklere, sier juryformann Katrine Bjerke Mathisen i en pressemelding.

I juryen satt Katrine Bjerke Mathisen i Bring (leder), Eirik Staff i ErgoGroup, Andreas Schonhaug i Netlife Research, Lars Bjørge i DDB Tribal og Erlend Espedal i TNS Gallup.

Disse var nominert:

Årets nettbutikk:
Komplett.no Elektronikk

CDON.no Musikk, film og spill

Kondomeriet.no Erotikk og sexleketøy

Hm.com Klær til hele familien


Årets innovatør:

Nelly.com Klær til hele familien

Motehus.no Klær, sko og klokker

Hm.com Klær til hele familien

Årets nykommer:

Ginatricot.com Moteklær til henne

Ladiesroom.no Moteklær til henne

Nettstedet HM.com var nominert i to klasser, både til årets innovatør og til årets nettsted. Butikken Komplett.no har vært nominert flere ganger tidligere og gått av med seieren både for årets nykommer (2006) og årets nettbutikk (2007).

Hvem er din favoritt?

Brings kåring baserer seg på tips fra publikum, og deretter har en fagjury tatt den endelige beslutningen. I DinSide ser vi jevnlig på nettbutikkene både når det kommer til pris, utvalg og rettigheter. Nylig avslørte vi at CDON brøt angrerettloven, og i forrige uke spurte vi folk på gaten hva som er deres nettfavoritter.

Men pass på hvor du handler. Fristende tilbud kan bli mye dyrere når du slenger frakten på toppen, og forskjellen er store fra butikk til butikk. Se vår pristest på frakt av varer

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer