- Dette er helt feil

Bildet kan være avgjørende hvis du skal få solgt tingene dine.

Hvorfor gå ut av bilen, når man kan forsøke å dukke ...? (Faksimile: Finn.no)
Hvorfor gå ut av bilen, når man kan forsøke å dukke ...? (Faksimile: Finn.no) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

FINN er en kjempestor markedsplass for de som ønsker å selge eller kjøpe noe, og det er utrolig hva du faktisk kan bli kvitt. Brukte biler, møbler og gjenstander selger godt så lenge de er rimelig priset og presentert på en ordentlig måte. Dessverre er det en del som bommer på det siste.

Følger du rådene våre, blir det antakelig mindre å le av for Facebookgruppa "For oss som fascineres av bildene på Finn.no", men større sjanse for at noen vil ha det du har avertert for salg.

Slik gjør du IKKE: >>> Gå rett til bildene

Ta et brukbart bilde

Bildet er viktig når du skal selge noe på FINN eller andre steder på nettet. Vi har bedt vår husfotograf Per Ervland om å kommentere bildene vi har funnet på nettet:

1) Naken dame på panseret

- Bilbransjen har sluttet med slik markedsføring, det er nesten bare Gatebil som driver sånn. Hvem er det som skal kjøpe produktet? Dette bildet kan frastøte potensielle kjøpere. Vær kreativ, men bruk sunn fornuft, sier Ervland.

2) Hel familie til salgs?

Flere selgere på Finn bruker private bilder i annonsene, spesielt hvis de skal selge klær. En del av dem forsøker å sladde fjesene på bildet. Ervland mener at man må sladde med litt humor. - Det kunne faktisk vært verre sladdet. Man kan vel si at dette er en morsom måte å sladde ansikter, sier Ervland om bildet med smileyene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.