- Dette er helt feil

Få mest mulig ut av skrapet ditt.

Publisert
Sist oppdatert

FINN er en kjempestor markedsplass for de som ønsker å selge eller kjøpe noe, men skal du først selge arvesølvet, eksens brystpumpe, svigermors gamle minkpels eller DVD-samlingen, da kan du like gjerne gjøre det ordentlig. Vi har derfor laget en liten guide som kan hjelpe deg med salget.

Følger du rådene våre, vil det antakelig bli litt mindre å le av for Facebookgruppa "For oss som fascineres av bildene på Finn.no". For hvis bildene er pene, og viser produktet fra sin beste side, kan du få høyere bud fra potensielle kjøpere.

>>> Gå rett til bildespesialen

Du trenger rett og slett ikke å vise hvor desperat du er etter å bli kvitt tingene dine, ved å posere utfordrende eller naken på bildet. Et eksempel er damen som poserte uten truse, i speilet, på et bilde av et bad.

Vi har bedt vår husfotograf, Per Ervland, om å kommentere bildene vi har funnet.

- Bilbransjen har sluttet med slik markedsføring, det er nesten bare Gatebil som driver sånn. Hvem er det som skal kjøpe produktet? Dette bildet kan frastøte potensielle kjøpere. Vær kreativ, men bruk sunn fornuft, sier Ervland når vi viser ham bildet til venstre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer