Dette er ikke en faktura

Advarer mot tilbud fra OfficeDirect, som ligner på betalingskrav.

FAKTURA? Nei, dette er et tilbud om kjøp av Office-pakken, og et av flere eksempler på firma som sender ut tilbud forkledd som fakturaer og betalingskrav. Foto: BERIT B. NJARGA
FAKTURA? Nei, dette er et tilbud om kjøp av Office-pakken, og et av flere eksempler på firma som sender ut tilbud forkledd som fakturaer og betalingskrav. Foto: BERIT B. NJARGA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du mottatt det som tilsynelatende er en faktura fra OfficeDirect? Dette er ikke snakk om penger foreningen eller firmaet ditt skylder. Derimot er det et godt forkledd tilbud om kjøp av Office-pakken, til den nette sum av 580 euro.

Godt forkledd tilbud

Dinside har nylig mottatt tips fra to forskjellige foreninger, som begge har mottatt disse tilbudene.

Dette er slett ikke første gang Dinside omtaler tilbud fra diverse hold, som minner mer om fakturaer og betalingskrav enn markedsføring av produkter.

Blant annet er flere kataloghaier kjent for å operere på denne måten, deriblant firmaet Dinopplysning.no.

Nettstedet trygghandel.no advarer mot å betale «fakturaen» fra OfficeDirect, et firma som etter alt å dømme holder til i Spania.

Vi har i den siste tiden mottatt flere henvendelser angående utsendelser av noe som ser ut til å være en faktura fra OfficeDirect. Vi ønsker å gjøre alle lesere oppmerksomme på at det ikke foreligger noen betalingsplikt, da det dere mottar faktisk ikke er en faktura, men et tilbud som lett kan forveksles med et kravbrev.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer