Dette er Italias mest populære pizza

Og den er også godt likt i Norge.

Det er denne pizzaen italienerne spiser når de skal ha en kjapp middag. Foto: Dr. Oetker
Det er denne pizzaen italienerne spiser når de skal ha en kjapp middag. Foto: Dr. Oetker Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Pizza, pizza hele uka!

Mange av oss nordmenn kunne sikkert helt fint gått med på det, for vi er et folkeslag som er ekstremt glad i pizza. Og den trenger slett ikke være hjemmelaget eller kjøpt på restaurant. Frossenpizza fungerer kjempefint for de fleste av oss.

Såpass er det at vi klarer å konsumere fem kilo frossenpizzaer hver hvert eneste år - det tilsvarer omtrent åtte og en halv Grandiosa.

Men det er en del som mener at Grandiosa ikke egentlig er en skikkelig pizza. Nei, en skikkelig pizza skal være italiensk, stekt i steinovn med løvtynn bunn og mozzarella på toppen. Og alle som har vært i Italia vet at det er der du får den alle beste pizzaen.

Litt artig da at det har kommet frem at Italias mest populære pizza faktisk er en frossenpizza av tysk merke - som produseres i Storbritannia!

Det er nemlig Dr. Oetkers Pizza Ristorante det går mest av i Italia, kan Daily Mail avsløre. OK, det må spesifiseres. Det spises veldig mye ekte, hjemmelaget eller restaurantlaget pizza i Italia, men når tiden er knapp, da er det Dr. Oetker Pizza Ristorante italienerne strekker seg etter i frossendisken. Og de tre mest populære variantene er tunfisk, fire oster og mozzarella.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer