Dette er kvinners lykkeligste år

Det er et år i løpet av livet kvinner har det best. Det er når hun er 28.

Ny forskning viser at kvinner er på sitt lykkeligste og har best selvtillit før de fyller 30. Foto: Colourbox.com
Ny forskning viser at kvinner er på sitt lykkeligste og har best selvtillit før de fyller 30. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hvis noen spør deg om ditt lykkeligste år, vil noen kanskje tenke på studietiden, mens andre vil tenke på da de fikk barn eller den gangen en jobbdrøm gikk i oppfyllelse.

Men nå bør du tenke på hva som skjedde da du var 28 år gammel. For ny forskning viser at kvinner er på sitt lykkeligste og har best selvtillit før de fyller 30. For da er kjærlighetslivet som regel på topp, og de fleste er godt fornøyd med både kropp og utseende, skriver britiske Telegraph.

Det er også i denne alderen at mange har best sex.

Les også:Deppe-genet er avslørtGjør at du lever lengerSmil og verden smiler til degDenne maten gjør oss lykkelig

- Ved 28-års alder skal håret til kvinner være på sitt beste, kroppsfasongen er som den skal og selvtilliten er på en all-time high. I tillegg kommer tryggheten ved en stabil jobb, en fast inntekt, å være i et solid forhold og ha mange gode venner. Når alle disse tingene oppleves på en gang blir livet perfekt, sier en talsmann hos hårproduktprodusenten Clairol, som står bak en studie på 4.000 kvinner.

Men lykken er dessverre kortvarig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.