Mest populære merkevarer

Dette er merkene nordmenn anbefaler

Toyota skyves ned fra pallen.

VIPPS TOPPER: Vipps er merkevaren nordmenn flest anbefaler til andre. Foto: Kristin Sørdal
VIPPS TOPPER: Vipps er merkevaren nordmenn flest anbefaler til andre. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En undersøkelse gjennomført av YouGov BrandIndex viser at Vipps troner listen over merkevarer som nordmenn er tilfredse med og kan anbefale til venner og bekjente.

Topp ti-listen domineres i hovedsak av bilrelaterte virksomheter og teknologiselskaper, men banktjenestene Vipps og Sbanken kommer aller best ut.

«Navneskiftet fra Skandiabanken til Sbanken har ikke påvirket kundenes villighet til at rekommandere banken og Sbanken holder fast i andreplassen med en score på 63,5», skriver YouGov i forbindelse med fremleggingen av tallene.

Toyota ned fra førsteplass

Bilhjulprodusentene Nokian og Continental følger etter på de to neste plassene, mens Toyota – som ved forrige kåring lå som nummer én – er skjøvet ned til en femteplass. Skoda og Volvo, to andre bilprodusenter, ligger på henholdsvis syvende- og tiendeplass over merkevarer nordmenn anbefaler.

«Rankingen byder også på tre nyheter fra bilbransjen, som generelt er gode på å skape ambassadører. På femteplassen finnes Toyota med en score på 61,3 og Skoda er kommet inn på syvendeplassen med en score på 56,9, mens Volvo inntar tiendeplassen på rankingen med en score på 54,4.», skriver YouGov.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer