Skattemeldingen 2017

Dette er nytt i årets skattemelding

Og dette er fristene du må vite om.

RING ETTER HJELP: Snart får du skattemeldingen for 2017. Spørsmål som dukker opp mens du fyller ut og sjekker opplysningene kan du få svar på ved å sjekke Skatteetaten.no eller ringe kundeservice. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke.
RING ETTER HJELP: Snart får du skattemeldingen for 2017. Spørsmål som dukker opp mens du fyller ut og sjekker opplysningene kan du få svar på ved å sjekke Skatteetaten.no eller ringe kundeservice. Foto: Ole Petter Baugerød Stokke. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Like over påske, nærmere bestemt den 4. april, blir skattemeldingen for 2017 tilgjengelig elektronisk. I tillegg starter postsendelsene til de som vil ha skattemeldingen i papirform på denne dagen.

Så er det opp til deg å sjekke at skatteopplysningene stemmer, gjøre eventuelle endringer og fylle inn informasjon som mangler.

Nå dukker det kanskje opp mange spørsmål, men fortvil ikke. Dinside hjelper deg med svarene.

Hvilke frister gjelder for årets skattemelding?

Det er en rekke frister å holde styr på knyttet til skattemeldingen:

  • 4. april: Skattemeldingen blir tilgjengelig elektronisk og utsendelsen av papirvariantene starter. Du kan også skrive ut skattemeldingen selv og sende den inn.
  • 30. april: Leveringsfrist for privatpersoner. Har du ikke gjort noen endringer, trenger du ikke å levere. Ønsker du å søke om utsatt levering som privatperson, må også det gjøres innen denne datoen.
  • 31. mai: Leveringsfrist for næringsdrivende. Som næringsdrivende har du ikke leveringsfritak og må levere elektronisk. Ønsker du å søke om utsatt levering som næringsdrivende, må også det gjøres innen denne datoen.

Hva er nytt i skattemeldingen fra 2017?

Flere poster endres, er nye eller utgår på årets skattemelding. Faktisk over tretti stykker.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer