Dette er nytt til grillen i år

Nordmenns nye livrett pulled pork, plukksvin, får selskap av laks.

DRATT: Det er mye pulled som kan has på grillen i år. Foto: PRODUSENTENE / DINSIDE
DRATT: Det er mye pulled som kan has på grillen i år. Foto: PRODUSENTENE / DINSIDE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De neste ukene slippes hundrevis av matnyheter i dagligvarebutikkene, og ikke overraskende setter årstiden sitt preg på produktene.

Det er langt fra alle nyhetene som er lansert ennå, men det vi har sett kler den siste ukens sommervær: Nå skal det grilles, og her er en liten smakebit på hva du kan vente deg.

Mer sulten på kald mat på varme dager? Dinside har testet sommerens isnyheter

Barbeque, ikke grill

Den amerikanske barbeque-bølgen ser ikke ut som om den har tenkt å forlate oss med det første. «I BBQ, therefore I am», er slagordet fra Santa Maria, som i flere år har hatt et grillsortiment med sauser, glaseringer og marinader - både flytende og tørre. I år lanserer de både en ny barbeque sauce og en allround dry rub, en tørr marinade, for deg som vil gjøre litt mer av grillingen selv.

Også i år har Rema 1000 fått med seg Craig Whitson for å utvikle sesongens grillsortiment. I fjor bød de på sliders, små hamburgere, med ulike smaksprofiler, og det har de fortsatt med. I tillegg får du nå små burgerbrød som passer til, eller slider buns, som Rema 1000 har valgt å kalle dem, i både en fin og en grov variant.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer