- Dette er ren svindel

Men Sverre får ikke sperret suspekte sms-tilbud.

- Dette er ren svindel
Publisert
Sist oppdatert

- Har du fått SMS-reklame fra Nor Finans? Ikke la deg lure av de forlokkende tilbudene. - Dette er ren svindel, skriver forbrukerombud Bjørn Erik Thon i en pressemelding.

Etter helga har Forbrukerombudet fått henvendelse fra 250 nordmenn som har klaget på spam-sms de har fått i helga fra Offshore-banken Nor Finans.

- Pengene dine kan vokse hos oss! Det kan du være trygg på! Står det svart på hvitt på Offshore Bank og Finanstjenester Nor Finans` hjemmesider.

Forbrukerombudet skriver at de tror Nor Finans banktjenester er et forsøk på bedrageri.

I helga har Offshore-banken pepret nordmenn med sms: "Norges beste rente? 10,35 prosent rente fra første krone, uten bindingstid! Konto og kortprogram for private og næringsdrivende. Se hjemmeside: www.nor-finans.com."

Lørdag forandret selskapet SMS-en en smule: "Du oppfattet det korrekt! 10,35 prosent fast rente fra første krone for innskudd over NOK 200.000 i to år. Unikt introduksjonstilbud. Se vår side: nor-finans.com."

Les også: Sendte ulovlig SMS-spam i månedsvis

Nor Finans blir anmeldt

- I løpet av helga har jeg fått ganske mange sms av Nor Finans. Og det er umulig å sperre SMS-ene, for det dukker ikke opp avsendernummer, sier Sverre Soløy til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer