Posten frister

Dette er siste frist for julepakkene

Du bør sende i god tid for å være sikker på at julegavene kommer frem i tide.

POST: Denne pakken ble sendt til den lokale postutleveringen, til tross for at den hadde fått plass i postkassa. Video: Øystein Bergrud Fossum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nå går vi inn i høysesongen for pakkeleveranser. Selskaper som Posten og Postnord ser frem til en hektisk måned med pakkeleveranser landet rundt, og begge har oppbemannet kraftig for å kunne ta unna julerushet.

Samtidig ber de kundene om hjelp og oppfordrer forbrukerne til å hente pakkene så fort de ankommer hentestedet slik at det ikke hoper seg opp ved utleveringsstedene.

Send i god tid

Én ting som er viktig å huske på før jul, er at den enorme mengden med pakker fører til at det kan ta lengre tid enn normalt før pakkene kommer frem, og da lønner det seg å sende pakkene i god tid.

Skal du sende pakker til familie og venner som bor et annet sted i landet, bør du være oppmerksom på julefristene til Posten, Postnord, Helthjem og Porterbuddy, slik at du er helt sikker på at de kommer frem før 24. desember.

Vi har undersøkt med de fire selskapene for å finne ut av sendefristene de har satt i forkant av jula 2021.

Postens frister

Kenneth Pettersen, pressesjef i Posten Norge, forteller at de i jula opererer med de samme fristene som ellers i året.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer