Pepsi Max innhold

Dette er spesielt med denne Pepsi Max-en

Det er mer enn fasongen på boksen som skiller denne Pepsi Max-en fra de andre boksene.

PEPSI MAX: Disse smale boksene selges i Norge i et begrenset tidsrom. Men hva er egentlig forskjellen fra vanlig Pepsi Max - annet enn formen på boksen? Foto: Ringnes
PEPSI MAX: Disse smale boksene selges i Norge i et begrenset tidsrom. Men hva er egentlig forskjellen fra vanlig Pepsi Max - annet enn formen på boksen? Foto: Ringnes Vis mer
Publisert

Til og med neste uke kan du finne Pepsi Max i smale brusbokser som den på bildet, i norske butikker.

Men har du tenkt over at det er noe annet enn boksen som er annerledes enn for Pepsi Max ellers?

Dinside fikk nylig tips om fra en leser om at innholdet også smaker annerledes, noe flere også har kontaktet Ringnes om.

Betyr dette at innholdet i boksene ikke er det samme, som i vanlige Pepsi Max-bokser?

Dette er forskjellen

Nicolay Bruusgaard, kommunikasjonssjef i Ringnes, sier til Dinside at de i år har tatt inn Pepsi Max 0,33 «sleek can» som en «limited edition».

- Det vil si for en begrenset kampanjeperiode som vil vare til og med neste uke, forteller Bruusgaard.

Han forklarer at denne varianten av Pepsi Max skiller seg fra annen Pepsi Max som selges her til lands, ved at den er produsert i Nederland og ikke i Norge.

- Vi ikke har en produksjonslinje som kan produsere denne typen boks ved vårt anlegg i Norge, forklarer Bruusgaard.

Samme innhold?

Men hva med innholdet - er boksen produsert etter samme oppskrift?

- Innholdet er det samme, men det vil alltids være mindre smaksvariasjoner – ettersom det er ulike vannkilder fra sted til sted, forklarer han.

- Har dere fått noen tilbakemeldinger på at smaken på den som er produsert i Holland, er annerledes enn den som er produsert i Norge?

- Ja, hittil i år har vi mottatt 14 tilbakemeldinger på dette gjennom vår forbrukerkontakt. Totalt er det sendt ut 1,5 millioner bokser til butikkene, så sånn sett er jo 14 reaksjoner relativt beskjedent, legger han til.

HARRYHANDEL: Handler du brus når du er på harryhandel, er det en ting det er lurt å merke seg. Video: Berit B. Njarga. Klipp: Ingebjørg Iversen / Dinside Vis mer

Selger mest på flaske

Ifølge Bruusgaard er Pepsi Max brusen de selger desidert mest av her til lands. Han kaller den en folkefavoritt med sin markedsandel på 33 prosent.

De fleste kjøper dessuten Pepsi Max på 1,5-liters flasker. Men innholdet på flaske og på boks som er produsert i Norge, er det samme - og skal også smake likt.

Når det gjelder den nederlandsk-produserte varianten, vil den utgjøre en liten dråpe brus i havet med tanke på salg av brusmerket.

- Totalt forventer vi at denne boksen vil stå for under en halv prosent av Pepsi Max-volumet som selges i Norge, sier Bruusgaard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer