Dette får du aldri vite

Han tenner på andre kvinner, og spiller golf for å slippe unna barna og husarbeidet.

Menn har mange hemmeligheter som de ikke vil dele med kvinnene i sitt liv. Illustrasjonsfoto: Colourbox
Menn har mange hemmeligheter som de ikke vil dele med kvinnene i sitt liv. Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det finnes knapt noen forhold i verden der man forteller hverandre alt, og de aller fleste vil nok si seg enige i at det kan være greit med en hvit løgn i ny og ne. Enten fordi sannheten ikke passer, eller rett og slett fordi man ønsker å ha noen ting for seg selv.

Nettstedet WebMD har sammen med samlivseksperter laget en liste over typiske hemmeligheter menn aldri tør å innrømme overfor sine partnere. Her er en smakebit fra lista:

- Vi tenner på andre kvinner

Dette betyr ikke nødvendigvis at menn vil være utro. De fleste menn kan ikke la være å se på vakre kvinner, selv om de er sammen med partnerne sine. De fleste menn vet også hvordan de skal titte diskré, slik at de unngår trøbbel.

Les også: Dette dreper forholdet ditt

- Vi vil tjene mer enn deg

Menn flest vil applaudere at kvinner tjener godt, det skulle bare mangle. Men i dypet av de fleste menn ligger det et inderlig ønske om å tjenes mest.

- Vi liker å fikse i huset

Til tross for at menn kan gi uttrykk for at de synes det er et pes, liker de fleste å fikse og reparere ting i hjemmet. Men de vil helst gjøre det uoppfordret, i eget tempo, og etterfulgt av masse komplimenter.

- Vi elsker deg høyere for hvert år som går

Menn bruker tid på å oppdage alle de fantastiske sidene ved sin kjære, derfor synker kanskje ikke ekteskapsløftene inn for alvor før det har gått noen år. Men kjærligheten vokser seg til gjengjeld bare sterkere og sterkere med tiden.

Menn tenner på andre kvinner, men det trenger ikke nødvendigvis å bety at de vil være utro. Illustrasjonsfoto: Colourbox
Menn tenner på andre kvinner, men det trenger ikke nødvendigvis å bety at de vil være utro. Illustrasjonsfoto: Colourbox Vis mer


- Vi blir skremt av evig troskap

Mannen elsker sin kjære høyere enn noe annet, han mener hvert ord når han gifter seg, og lover henne evig troskap. Men det finnes svært få unge gutter som sitter og drømmer om å slå seg til ro med ei søt jente som de kan bli gammel sammen med. I stedet sitter de og fantaserer om hvor mange jenter de klarer å ha sex med før de fyller 30. Det kan ta flere år, og for noen flere tiår, å bekjempe dette urinstinktet.

Les også: Elsker han deg?

- Vi skjønner egentlig ikke hva du snakker om

Han nikker og sier ting som "ja, jeg forstår", "jeg skal gjøre det bedre neste gang", og "det høres riktig ut", mens hun diskuterer dype og komplekse sider ved forholdet deres. Problemet er bare at han ikke skjønner et ord hva hun snakker om. Det betyr ikke at han ikke bryr seg, han er bare for høflig til å si "jeg skjønner ikke hva du snakker om".

- Vi er livredde når du kjører bil

Vil du få den store, tøffe mannen din til å skjelve av frykt, kan du bare spørre ham om bilnøklene.

- Vi spiller golf for å slippe unna deg

Menn har behov for å være alene eller være i selskap med andre menn, og når de sier at de skal ut og spille golf, er det ikke bare for golfens skyld. Det handler også om å slippe vekk fra kona, barna og husarbeidet.

Les også: 6 ting hun elsker

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer