Dette får menn til å åpne seg

Sliter du med å få typen din til å åpne seg for deg? Du er ikke alene. Utrolig mange kvinner har det slik. Her får du fire hemmeligheter som åpner veien inn til en manns hjerte, tanker og følelser.

Publisert
Sist oppdatert

”Jeg vet ikke hva han tenker fordi han sier aldri hva han føler.”

Høres det kjent ut? Tre av ti kvinner i et forhold har problemer med å få sin partner til å dele tanker og følelser. Når dette skjer får hun en følelse av å bli stengt ute, mens han føler seg misforstått. Men mannfolk flest vil helst å snakke, og under de rette omstendighetene kan de snakke natten lang. Menn flest trenger desperat å lette på det følelsesmessige trykket. Det gjelder bare å trykke på de riktige knappene.

1. Menn frykter å bli avvist (nei, sier du det?)Det er sant. Menn flest føler at kvinner er ganske kritiske til dem. Menn er redd for at de skal bli ledd av hvis de åpner seg. Det er viktig for kvinner å forstå at menns ego og indentitetsfølelse generelt er mer sårbar enn kvinners. Dette gjelder spesielt for menn i et intimt forhold.

En mann forlanger anerkjennelse og tilbakemelding på at han behager sin partner. I det øyeblikket en mann føler at partneren er på vei til å dømme ham for noe han har sagt eller gjort, kan man være sikker på at han ikke vil snakke.

Når en kvinne ikke dømmer sin mann er det øyeblikket han tillater seg selv å si hva han føler. Det er ikke dermed sagt at kvinnen ikke skal ha egne meninger eller at hun ikke skal komme med dem på et eller annet tidspunkt. Men for at en mann virkelig skal åpne seg må han føle anerkjennelse for den han er, ikke den du ønsker han skal være. Vær tålmodig. Hvis din respons på hans tanker er et umiddelbart synspunkt på hva du mener er rett og galt vil han garantert lukke seg for deg. Menn er redd for at kvinner skal skifte oppfatning av deres selvbilde, eller det slvbildet de selv har presse på seg, hvis de sier noe som er for personlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.