Dette gjør kvinner sexy

Noen kvinner har en magisk egenskap som tiltrekker menn som fluer. Her er triksene:

Publisert
Sist oppdatert

Siden du klikket deg inn på denne saken, har du nok også lyst til å ha et bra sexliv.

Men seksualiteten kommer ikke alltid av seg selv. Og hvorfor er det slik at noen kvinner ser ut til å ose sex døgnet rundt, mens andre sliter med å få lyst?

Hemmeligheten handler ganske enkelt om instilling: Sexy kvinner har en magisk tiltrekning på menn på grunn av måten de tenker på, ikke på grunn av korte kjoler eller lange ben.

Damebladet Redbook har sett nærmere på hva som kjennetegner sexy kvinner og gir deg følgende seks råd:

1) Sexy kvinner tenker på sexØynene er visst sjelens speil. Og menn kan gjenkjenne blikket til en kvinne som tenker erotikk. Om du tillater deg å tenke ofte på sex vil du også oppføre deg annerledes og oppfattes som mer sexy.

- Jeg liker å skrive små lapper til meg selv for å minne meg på forskjellige ting. En dag skrev jeg SEX på en lapp og hang den opp ved skjermen på datamaskinen.

- Den dagen tenkte jeg mye på sex og gikk tidlig hjem fra jobben. I dagene som gikk hadde vi stadig mer og bedre sex, så lappen fikk henge oppe helt til den falt ned av seg selv. Nå skriver jeg flere små lapper, som for eksempel "gjør det i bassenget i kveld", forteller en kvinne i 30-årene som har vært gift i fem år. 2) Skjem deg bortLuksus og nytelse er ingen stor synd. Følelsen av silke mot huden eller god sjokolade er små ting som skal nytes ofte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer