Dette gjør vi helst under dyna

Har fremdeles sex, men ville helst sovet ...

Kvinnene forklarer mindre sex med at de er trøtte hele tiden, mens mannfolkene sier grunnen er at partneren virker uinteressert ... 	 	 	   Foto: Colourbox
Kvinnene forklarer mindre sex med at de er trøtte hele tiden, mens mannfolkene sier grunnen er at partneren virker uinteressert ... Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En undersøkelse gjennomført av magasinet Baby Center, viser at foreldre fremdeles har sex - men at de heller ville sovet, om de fikk velge ...

Og sammenliknet med resultatene fra en tilsvarende undersøkelse fra 2003, viser det seg at foreldre har merkbart mindre sex i dag enn de hadde da.

5.000 mennesker har deltatt i undersøkelsen.

- Par er under mer stress i dag enn de var for fem år siden, på grunn av den fallende økonomien. Når du har bekymringer for om du beholder jobben og om du har penger til å betale regningene, kommer du ikke i den rette stemningen, sier parterapeut Jonathan Rosenfeld til magasinet Baby Center.

I tillegg poengterer han at du etter en stresset dag ikke bare kan skru av og plugge inn som du kan når du ser på tv - og det er akkurat det mange par ønsker å gjøre.

Hva vil du helst gjøre på en lørdagskveld? Stem i boksen til høyre.

Nordmenns seksualvaner

Statens institutt for folkehelse har gjennomført en seksualvaneundersøkelse hvert 5. år etter 1987, og det var tid for en ny statussjekk på nordmenns seksualvaner i år. Tirsdag denne uken gikk Folkehelseinstituttet ut med en melding om at svarprosenten på undersøkelsen er for lav til å kunne si noe om befolkningen generelt. Det var under 20 prosent som svarte på spørreskjemaet, som ble sendt ut til et tilfeldig utvalg nordmenn fra 18 til 60 år. Det vil ikke komme noen resultater om nordmenns seksualvaner fra årets undersøkelse.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer