Dette har vi råd til

Luksustrening er blitt allemanseie.

Dette har vi råd til
Publisert
Sist oppdatert

Flytetank, stearinlys, kunst, spabehandlinger, kaldkulp, sauna, blomster og designmøbler skal få kundene til å åpne sansene sine og nyte treningsstunden.

Både på Vestlia Resort på Geilo og hos Resonance ønsker sentrene å tilby en ny livsstil til mosjonistene. DinSide Helse har besøkt de to luksustreningssentrene som oser av sunnhet og velvære, og der bekymringene for økonomien synes å være milevis unna.

Helhetssenter

Vi er langt vekke fra svette og trange garderober, hår i fellesdusjene og fulle treningssaler. Hos Resonance i Oslo er det levende lys og kunst på veggene.

- Dette skal være et helhetssenter som gir kundene alt de trenger i forhold til helhetlig helse - trening for kropp, sinn og sanser. Og alle disse tilbudene er samlet under samme tak for at det skal være enklere å leve sunt i en travel hverdag, sier kommunikasjonsansvarlig Hege Nordén ved Resonance, til DinSide Helse.

Se bildene her:

DinSide har nettopp testet en morgentime med yoga guidet av instruktør Elisabeth Lyseng, og vi er klare til å innta nye krefter i denne oasen av sunnhet og velvære.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer