Dette kan bli dyrt

Pass på hvor du handler - frakten koster også ...

zürich Foto: Colourbox.com
zürich Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket prisene på frakt fra sju elvarehus på nettet - og funnet til dels store prisforskjeller. Mens Expert.no kun tar 334 kroner for å kjøre fryseskapet hjem til deg, vil Siba.no ha 699 kroner for tjenesten. Av de fem nettvarehusene som har fryseskap på sin meny, er det kun Expert.no som tilbyr deg å hente varen i butikken - gratis.

Frys, spill og TV

Vi har sjekket hva det koster for frakt ved kjøp av fryseskap (Bosch), LCD-TV (40'' Samsung) og Nintendo Wii konsoll. Vi har sjekket prisene for levering til en adresse i Trondheim og en adresse på Lillestrøm.

Flere av nettbutikkene som vi har prissjekket, gir kundene mulighet til å hente varene selv - enten gratis i butikk eller fra utleveringspunkt mot en avgift på cirka 40 kroner. Hos fem av de nettbutikkene som vi har sjekket i denne sammenhengen, får vi tilbud om å velge å hente varen selv. Dette gjelder imidlertid ikke alle varene i vår bestilling, men kan variere med blant annet varebeholdningen i varehusene. To av nettbutikkene: Siba.no og Lefdal.com gir oss ikke tilbud om å hente varen i butikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer