Dette kan bli dyrt

Pass på hvor du handler - frakten koster også ...

zürich Foto: Colourbox.com
zürich Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har sjekket prisene på frakt fra sju elvarehus på nettet - og funnet til dels store prisforskjeller. Mens Expert.no kun tar 334 kroner for å kjøre fryseskapet hjem til deg, vil Siba.no ha 699 kroner for tjenesten. Av de fem nettvarehusene som har fryseskap på sin meny, er det kun Expert.no som tilbyr deg å hente varen i butikken - gratis.

Frys, spill og TV

Vi har sjekket hva det koster for frakt ved kjøp av fryseskap (Bosch), LCD-TV (40'' Samsung) og Nintendo Wii konsoll. Vi har sjekket prisene for levering til en adresse i Trondheim og en adresse på Lillestrøm.

Flere av nettbutikkene som vi har prissjekket, gir kundene mulighet til å hente varene selv - enten gratis i butikk eller fra utleveringspunkt mot en avgift på cirka 40 kroner. Hos fem av de nettbutikkene som vi har sjekket i denne sammenhengen, får vi tilbud om å velge å hente varen selv. Dette gjelder imidlertid ikke alle varene i vår bestilling, men kan variere med blant annet varebeholdningen i varehusene. To av nettbutikkene: Siba.no og Lefdal.com gir oss ikke tilbud om å hente varen i butikken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.