Dette kan du glemme i 2010

Vibrasjonstrening, spraytan og svineinfluensahysteri er på lista.

Dette er bare noe av det vi ikke se i 2010: Slankesko, vibrasjonstrening, svineinfluensahysteri og kapsler som inneholder omega 3, 6 og 9. Fotomontasje Foto: Per Ervland, XXl og Colourbox.com
Dette er bare noe av det vi ikke se i 2010: Slankesko, vibrasjonstrening, svineinfluensahysteri og kapsler som inneholder omega 3, 6 og 9. Fotomontasje Foto: Per Ervland, XXl og Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det beste med et nytt år er vissheten om at når klokka slår 24 den 31. desember, kan du si velkommen til en ny og frisk start. Et nytt år med nye muligheter er en klisjé, men ja vel. Et nytt år betyr i alle fall en ny kalender, nye løsninger på ting og et nytt driv til å la noen ting forbli i fortiden og la andre se dagens lys.

Dessverre kan ikke alt som du mente var upopulært i 2009 bli igjen, som høyt kolesterol, studielån, en vrang eks eller en haug ubesvart e-post, men du kan ta noe lærdom fra 2009 og få det bedre i 2010.

DinSide Helse har spurt flere eksperter og våre egne journalister om hva de ønsker å legge igjen i 2009. Det meste blir ønsketekning, men det er vel lov på nyåret! Stikkord er vibrasjonstrening, slankesko, svineinfluensahysteri og pedikyr i fiskevann.

Les også: Dette er også historie: Oppstilling av automatkort på tobakksvarer

Vibrasjonstrening

- Goodbye vibrasjonstrening, sier Yngvar Andersen, eier og personlig trener ved treningssenteret Mykjemeir i Oslo. Han får støtte av treningsekspert Jill Jahrmann, som mener apparatene ikke er verd pengene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer