Dette kjøper du nå

Prisene varierer gjennom året. Du sparer mye på å planlegge kjøpene dine.

Hagemøbler er eksempler på varer det lønner seg å kjøpe i august og september. Foto: Colourbox.com
Hagemøbler er eksempler på varer det lønner seg å kjøpe i august og september. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er inne i salgsinnspurten i klesbutikkene. Kanskje begynner du å bli lei sommerklær, men har du begynt å tenke på skisesongen? Det kan lønne seg å tenke utradisjonelt.

Sportsbutikken Oslo Sportslager forteller at ski er en typisk sesongvare som det lønner seg å kjøpe utenfor sesong, om våren og sommeren. Enda mer penger er det å spare på sykkel. Oslo Sportslager forteller at de har best utvalg av sykler i april/mai, men at prisene er bedre utover høsten. Fra august/september er det spesielt gode priser på sykler. Andre sportsbutikker vi har vært i kontakt med, bekrefter at de også har sykkelkampanjer akkurat nå.

Selg til rett tid

Tenk utenfor sesong

Bransjene holder kortene tett til brystet, men det er et faktum at butikkene må kvitte seg med typiske sesongvarer og overskuddslagre. Hagemøbler er et typisk eksempel på en billig augustvare. Butikkjeden JYSK startet sin salgskampanje denne uken. De annonserer med inntil 70 % salg på hagemøbler og hageutstyr.

- Det er ikke bare hagemøbler, men puter, parasoller og alt annet til hagen. Vi startet salget på hagemøbler i begynnelsen av denne uken. Vi ønsker å tømme butikkene for utevarer for å gjøre plass til nye sesongvarer, sier Kristin Haug Merkesdal i JYSK.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer