Dette kommer

Her er nettbutikkene vi i Norge etter sigende skal få tilgang til snart. Vi gleder oss, men vi holder ikke pusten mens vi venter...

Publisert
Sist oppdatert

iTunes

Apple og Mac-tilhengerne er mange, iPod-tilhengerne likeså. Det er derfor ikke uten grunn det ventes utålmodig på at Apples iTunes butikk skal bli tilgjengelig for oss nordmenn. Etter suksessfull lansering i USA er tjenesten nå tilgjengelig i England, Tyskland og Frankrike, og det planlegges å utvide til flere Europeiske land.

En ansatt i Apple Norge kan fortelle at Norge er på denne listen, og, uten å kunne love helt sikkert, røpet han at vi ikke skal se bortifra at iTunes vil være tilgjengelig før utgangen av 2004.

Nettside: iTunesPris: 0,99 dollar (7 kroner) per sang.Antall: Mer enn 1 million sanger.

Kommentar fra DinSide Data.

Napster

Napster trenger vel egentlig ikke noen nærmere presentasjon, men nå har altså fildelingspiraten blitt lovlig på sine gamle dager, og du kan dele (eller bare stjele) filer på legalt vis fra 9,95 dollar (70 kroner) i måneden. Dette dekker avspilling av så mange sanger du bare klarer på PCen din, og nedlasting til din harddrive for offline bruk. I tillegg kan du kjøpe sanger eller album som du kan ta ut av computeren din.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer