Dette koster den egentlig

Du kan nå få en iPhone til under fem tusen kroner. Men du må ikke finne på å bruke den!

Dette koster den egentlig
Publisert
Sist oppdatert

Det kommer nå en ny iPhone, og det florerer med tilbud på de gamle 8Gb og 16Gb-versjonene. Disse kan oppdateres med den nye programvaren som ble sluppet igår, men du kan ikke bytte minnekort på en iPhone slik du kan med en datamaskin. En telefon med åtte gigabyte minne vil ikke kunne få mer, men oppdatert med det nye operativsystemet vil den likevel gjøre jobben sin et par år til.

Prøv iPhone-kalkulatoren

Dyr bruk

Du kan nå få en iPhone til én krone hos både Netcom og Telenor. Problemet er at du alltid må tegne abonnement samtidig med at du kjøper en iPhone. De gunstigste abonnementene kan ikke kombineres med iPhone, og det blir fort dyrt om du også har tenkt å bruke telefonen din.

Du kan riktignok legge den i en skuff i ett år og bare betale månedsavgiften. Da kan du få telefonen til under 5.000 kroner (om du ikke krever å få papirfaktura). Men selv om iPhone stadig fremstår som forut sin tid på mange områder, vil nok fjorårsmodellen fortone seg mindre moderne og spennende om ett år. Har du først kjøpt telefonen, vil du gjerne bruke den.

Som den nye iPhonekalkulatoren viser, blir det fort kjempedyrt å ha iPhone. Verst er det om du kombinerer en iPhone med Netcoms populære YoungTalk-abonnement. En vanlig aktiv bruk av telefonen setter deg fort tilbake med 30.000 kroner det første året!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer