Dette koster Harry Potter

Harry Potter er storbutikk. Harry Potters mamma er allerede multimillionær - i pund - og den nybakte mammaen kan sitte trygt i sitt lille skotske slott og formelig høre at pengene tikker videre inn - blant annet fra norske småbarnsforeldre. Hør bare her:

Publisert
Sist oppdatert

 • Bøkene

 • Vi kan anta at de fleste barnefamillier har minst to av bøkene om den lille engelske trollmannen. Det er minst to hundre kroner, om du da går for den billigste pocketbokvarianten.

  Trives du derimot best med innbundne bøker (eller har du vanskeligheter med å vente til billigversjonen er i salg) blir det straks litt dyrere - når bøkene er nye går de for opptil 400 kroner for de største.

  På www.haugenbok.no får du nå et sett med de fem første bøkene for ca. 1000 kroner. Der er det også mulig å forhåndsbestille både bok nummer seks og bok nummer syv - til 249 kroner stykket. Kjøper du alle i tur og orden koster bøkene hver familie fra 700 - 1750 kroner. Og det var bare de bøeken som du kan bla i...

  Vil du ha bøkene i lydform må du ut med fra 495 kroner per bok. Og så er det jo ekstraheftene, som for eksempel Rumpeldunk gjennom tidene som er fine å bruke - tja - for eksempel i julestrømpen - eller som en ekstrapresang en gang det passer seg.

 • BILDESPESIAL: Barnslig utstyrshysteri

 • Uansett - vi elsker alle Harry Potter. Her er DinSide Reises bildespesial fra den nye filmen!

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer