Prissjekk på munnbind 19. august

Dette koster munnbind nå

Billigere enn for 14 dager siden, men apotekbransjen forventer at prisene vil fortsette å dale i tiden framover.

POPULÆRT: Vi har sjekket prisene på munnbind i apotek og ulike butikker. Prisene er til dels vesentlig lavere enn for to uker siden. Foto: Kristin Sørdal
POPULÆRT: Vi har sjekket prisene på munnbind i apotek og ulike butikker. Prisene er til dels vesentlig lavere enn for to uker siden. Foto: Kristin Sørdal Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Forrige uke gikk myndighetene ut og anbefalte bruk av munnbind ved trengsel på offentlig transport i Oslo kommune og i bo- og arbeidsmarkedsregionen Indre Østfold. I første omgang gjelder rådet fra mandag 17. august og to uker fremover.

Etterspørselen etter munnbind var stor også i forkant av det offisielle rådet, og ble ikke akkurat mindre da rådet kom.

Da Dinside sjekket prisene på engangsmunnbind 6. august, som altså var i forkant av at det offisielle rådet kom, varierte prisene enormt: Fra 349 kroner til 1490 kroner per eske med 50 stk.

Flere har tatt til orde for gratis munnbind. Apotekene har forklart høye priser med etterspørsel og innkjøpstidspunkt for munnbindene. De uttalte imidlertid til NTB at prisene var ventet å gå ned når situasjonen stabiliserte seg.

Slik er prisene nå

Vi har på nytt sjekket prisene på munnbind i flere apotek og andre butikker. Alle munnbindene er av typen medisinske munnbind laget for bruk en gang.

Husk at du også kan bruke tøymunnbind dersom du ikke selv er syk. Dette ifølge anbefalingene fra myndighetene.

Nedenfor kan du se prisene nå.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer