Storby-shopping

Dette lønner det seg å handle på storbytur i høst

Noe bør du faktisk heller handle her hjemme.

POPULÆRE POLEN: Gdansk i Polen er en av de mest attraktive storbydestinasjonene denne høsten, ifølge Finn.no. Bildet er fra det tradisjonelle julemarkedet i gamlebyen. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix.
POPULÆRE POLEN: Gdansk i Polen er en av de mest attraktive storbydestinasjonene denne høsten, ifølge Finn.no. Bildet er fra det tradisjonelle julemarkedet i gamlebyen. Foto: Shutterstock/NTB Scanpix. Vis mer
Publisert

I likhet med våren, er høsten tid for storbyferier. Allerede i august skrev vi om hvor det lønner seg å legge høstens helgetur, samt hvordan du bør planlegge shoppingen.

Nå går vi, derimot, grundigere til verks og gir deg, nok en gang, handletips til de ulike destinasjonene.

Reiser kort og langt

Men, først og fremst må vi finne ut hvilke storbyer nordmenn flest er interessert i denne høsten. Ifølge Finn.no Reise, er det disse byene vi har bestilt flest reiser til i november og desember:

  1. London
  2. København
  3. Manchester
  4. Dubai
  5. New York
  6. Paris
  7. Amsterdam
  8. Gdansk
  9. Berlin
  10. Miami

Finn.no peker på at nordmenn reiser lengre enn før, også på helgeturer, trolig på grunn av flere direkteruter og stor priskonkurranse.

- London og Paris har alltid vært på topplisten over de mest populære storbyene i utlandet, men de har likevel opplevd en negativ utvikling i besøk etter terrorhendelsene. Nå er denne trenden, derimot, i ferd med å snu, og begge byene opplever sterk vekst i bestillinger denne høsten, sier kommersiell direktør Terje Berge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer