Dette skal du spise nå

Her er nyhetene som kommer snart i matbutikkene.

HER ER NYHETENE: Disse nyhetene kommer i butikkhyllene i uke 8, altså 16. februar. Foto: PRODUSENTENE
HER ER NYHETENE: Disse nyhetene kommer i butikkhyllene i uke 8, altså 16. februar. Foto: PRODUSENTENE Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart klart for årets første og største slipp av matvarer i dagligvarebutikkene. Her kan du se hva du har i vente.

Dagligvarebransjen har felles dato for utkjøring av dagligvarenyhetene, blant annet på grunn av logistikk - men også av konkurransehensyn. Årets første dagligvareslipp er uke 8, som innledes med mandag 16. februar.

Her får du dagligvarer på nett

Vi prøver gjerne nyheter, men ...

Joda, nyheter er spennende nok, og vi prøver gjerne - men ifølge kommunikasjonsrådgiver Marthe Bogerud Schomacker i Orkla, faller vi ofte tilbake i gamle spor.

- I Norge er vi forbrukere litt konservative når det gjelder nye smaker, og selv om forbrukere flest liker å prøve nye produkter, faller de fleste tilbake til sine kjente favoritter. Det er vanskelig å etablere nye produkter i markedet, og for at et nytt merke skal overleve, er det helt essensielt at det leverer på smak, sier Bogerud Schomacker som arbeider hos Orkla confectionary & snacks Norge, til Dinside.

Her er noen av nyhetene du snart kan se i butikkhyllene:

Det skal være sunt

Februar er tradisjonelt preget av sunnhetstrender, også innenfor mat - og dette preger også dagligvareslippet. Trude Solvang, markeds- og innovasjonsdirektør i Findus, sier til Dinside at helse og naturlighet fremdeles er viktig for norske forbrukere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.