Dette sparer du:

Publisert

I disse fire eksemplene ligger introduksjonsprisene til Sense Mobile under konkurrentenes priser i dag.

Netcom hevder at en gjennomsnittlig kontantkort-kunde ringer om lag 40 minutter i måneden. Dette utgjør 1 minutt og 20 sekunder per dag.

Eksemplene med tall fra mobilkalkulatoren viser at Sense Intro er billigst for småbrukere med nevnte bruksmønster, men også billigst for dem som ringer litt mer. For dem som ringer mye, er ikke Sense Intro det riktige abonnementet.

Eksempel 1 - Marianne:

Marianne bruker mobiltelefonen av og til, ikke mer enn 1 minutt på kveldstid alle hverdager og 1 minutt lørdag og søndag - med andre ord 1 minutt per dag i gjennomsnitt. I følge kalkulatoren koster det henne 150 øre i minuttet, 46 kroner i måneden og 548 kroner i året med Sense Intro. Foruten Sense Intro er Netcom Standard og Netcom Fritid sammen med Telenor Primær og Telenor Privat billigst for småbrukere.

Eksempel 2 - Miguel

Miguel ringer gjennomsnittlig 1 minutt på dagtid mellom 7 og 18, 1 minutt resten av døgnet og 2 minutter lørdag eller søndag. Han bruker med andre ord mobiltelefonen i gjennomsnitt 2 minutter per dag. Kalkulatoren viser da at Sense Intro er billigst, med en minuttpris på 219 øre. Miguel må da ut med 1597 kroner per år, og det gir en gjennomsnittlig månedspris på 133 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer