Dette ville du ikke lese om

Historier om fattigdom kommer langt ned på lista over hva folk vil lese.

Er vi mer opptatt av oss selv enn dem som har det verre enn oss? Foto: colourbox.com
Er vi mer opptatt av oss selv enn dem som har det verre enn oss? Foto: colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da vi tidligere denne uken skrev om de store køene hos Fattighuset, var det få som brukte klikktasten for å lese mer. Saker som var adskillig mer populære samme dag, var saker om rentekutt og mat med antirynkeeffekt.

Hvorfor vil vi ikke lese om folk som har det verre enn oss? Vi utfordrer deg til å ta deg tid til å lese saken som illustrerer forskjellene på fattig og rik. Hos Fattighuset strømmer trengende på, mens den eksklusive hudklinikken merker lite til nedgangstidene. Nedenfor kan du lese artikkelen i sin helhet.

Da vår reisejournalist Hans Kristian Krogh-Hanssen besøkte Panama for kort tid siden, opplevde han å se et barn kjempe mot døden. Han synes det var på tide med en liten reality check for de av oss som klager på høye renter, og skrev derfor den gripende kommentaren Å se et barn dø.

Stor pågang på Fattighuset

Her er det konstant finanskrise.

Hvordan står det egentlig til med Ola Nordmanns økonomi om dagen?

Vi har besøkt Fattighuset og en hudklinikk. Ett sted: Et lokale fylt med frivillige arbeidende, gratis mat til vanskeligstilte og et langbord med brukte klær som skal gis bort. Et annet sted: Et lokale med eksklusive hudprodukter, lysekrone og friske blomster. Vi har spurt dem: Merker dere finanskrisen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer