Dine beste skjønnhets tips

Helse og skjønnhet er uatskillelige. Jo sunnere du er, jo bedre vil du se ut. Her er noen gode tips på hvordan du kan se penest mulig ut.

Publisert
Sist oppdatert

Kjennes vinteren mer langvarig enn noen sinne? Begynner du sakte men sikkert å glede deg, og samtidig grue deg til sommeren? For kroppen har kanskje forfalt litt i den siste tiden..? Her er noen råd som vil få deg på rett spor, og som vil få deg til å føle deg vakker igjen.

Stump røyken. Røyking ødelegger huden din og gjør den grå og livløs. Håret ditt påvirkes på samme måte. Røyking fører dessuten til en raskere aldringsprosses av huden, og rynker oppstår dermed raskere, særlig rundt munnen. Slik stumper du røyken.

Moderate mengder alkohol. Det smaker godt med et glass vin foran peisen eller en kald pils etter en skitur, men forsøk å være moderat når det gjelder inntaket av alkohol. Ikke overstig 14 enheter per uke. Det viktigste er å unngå de store fyllekalasene der du drikker opp hele lønninga di. Dette er svært giftig for leveren.

Visste du at giftige biprodukter, feilernæring og skrumplever samarbeider for å skade hjernen?

Spis sunt. Sørg for at du har et sunt og næringsrikt kosthold. Spis mye frukt og grønnsaker for å få i deg viktige vitaminer, mineraler og antioksidanter. Her er noen sunne tips til handlelisten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer