DinSide Auksjon

Om kort tid lanserer DinSide et åpent auksjonshus på Internett. Her kan alle som vil legge inn varer og bud, og best av alt - det er gratis.

Bli kvitt myntsamlingen på auksjon
Bli kvitt myntsamlingen på auksjon Vis mer
Publisert

I dag blir 15 prosent av all elektronisk handel gjennomført ved bruk av internettauksjoner, og det finnes rundt 1500 auksjoner som foregår på nettet hver dag. I Norge har vi hittil ikke hatt et forbrukervennlig internettauksjonshus, hvor hvem som helst kan kjøpe og selge alle typer varer. Nå kommer imidlertidig DinSide med en slik løsning for både forbrukere og bedrifter.

Selg samlingen din

Hos DinSide Auksjon kan du selge alt fra myntsamlingen din, Donald-blader, CDer, piggdekk, møbler til klær og smykker. Stort sett alt du ikke lenger har bruk for. DinSides internettauksjonshus er et mye mer interaktivt medium enn vanlige rubrikkannonser, ettersom kjøperne kan by direkte på gjenstandene dine.

Du kan også selv sette en minstepris, og bestemme hvor lenge auksjonen skal vare, så er det opp til kjøperne å legge inn bud. Når auksjonen er avsluttet, går gjenstanden til kjøperen med det høyeste budet. Kjøperen tar så kontakt med selger for å avtale betaling og hvordan gjenstanden skal leveres.

Vår auksjonsløsning baserer seg på programvare fra OpenSite, som er det mest brukte auksjonssystemet på internett i dag. DinSide samarbeider også tett med den norske leverandøren av OpenSite, Infinicom, som er ledene på elektronisk handel i Norden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.