DinSide gjør jobben for deg

Kvinnherad energi selger i dag strøm til 21,7 øre/kwt. Sparebanken Grenland gir boliglån med 8,25 prosent rente. Storebrand Bank gir 6% rente på brukskonto. Våre kalkulatorer viser hva du sparer på å skifte nå. Og du kan skifte med én gang!

Tid er penger. DinSide hjelper deg.
Tid er penger. DinSide hjelper deg. Vis mer
Publisert

Ikke bruk tid og krefter på å innhente priser på lån, strøm, telefon eller beste innskuddsrente. La DinSide gjøre jobben. Vi har løpende oppdaterte priser på bankinnskudd, boliglån, fondssparing, mobiltelefon og strøm. I tillegg kan du bruke våre interaktive kalkulatorer til åregne ut hvilket tilbud som er det beste for akkurat din økonomi.

Andre uken i oktober gir våre prislister denne rankinglisten over de beste tilbudene innen telefoni, strøm og bank:

Strøm

Listen under viser strømprisen fra landets elektrisitetsverk. Listen er rangert etter pris pr. kilowattimer. (E-verkene kan endre disse prisene på kort varsel). Ønsker du å se hele prislisten klikker du her

De tre billigste strømleverandørene idagNavnÅrspris for kunde i Oslo *)Kvinnherad Energi10.131 krTrondheim Energiverk10.133 krNord-Trøndelag elektrisitetsverk10.156 kr*) Som altså har Viken energinett som netteier og som bruker 25.000 kwt i året.

Kvinnherad Energi blir i vårt eksempel altså vinneren. Men dessverre får ikke kunder i Oslo kjøpe strøm hos Kvinnherad Energi.

- Vi har begrenset kapasitet og vår strategi er derfor å levere strøm kun til Hordaland og Nord-Rogaland, opplyser markedssjef Svein Bergseth til DinSide.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer