DinSide nominert til Nordens største internettpris

Ifjor vant DinSide SIME-prisen som det nettstedet i Norden som har de beste tekniske løsningene. I år er vi nominert i klassen for det beste innholdet.

DinSide nominert til Nordens største internettpris
Publisert

Det var 249 foreslåtte prisvinnere. Men på 17. mai offentliggjorde juryene til den nordiske SIME-prisen de fire nominerte i hver av de syv klassene. Nå er det med andre ord bare 28 igjen, og DinSide overlevde denne første utsilingen.

Bortskjemt med priser

DinSide er definitivt bortskjemt med priser. Vi vant SIME-prisen også ifjor, som det nettsted i Norden som hadde de beste tekniske løsninger. I januar vant også DinSide den største norske internettprisen, Gulltaggen, som Årets Nettsted 1999.

Det er blandingen av fokusert journalistikk innenfor viktige områder for forbrukerne og alle våre interaktive verktøy juryene har falt for. Det lanseres stadig nye imponerende nettsteder, men samtidig har DinSide utviklet sine verktøy videre. Vi føler derfor at vi stadig har et teknisk forsprang på konkurrentene mer enn et år etter lanseringen.

Det er likevel journalistikken som tar mesteparten av vår tid i DinSide. Når SIME-juryen nå har nominert DinSide til et av de fire nettsteder i Norden som har best innhold, må vi ta det som en anerkjennelse av journalistikken. Men vi tror nok også juryen sikter til "innhold" i videre forstand. Alle våre verktøy, prislister og ressurser er i høyeste grad også "innhold" for et internettsted.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer